Nood aan een vakman?
Contacteer ons vandaag nog.

0475 95 42 60 0475 95 42 60
Meer Info

Goedkoop verwarmen met warmtepompen

Debrabandere Jo - Warmtepompen

Op zoek naar een manier om goedkoper te verwarmen? Dit brengt Debrabandere Jo voor u in orde met de installatie van warmtepompen in Ingelmunster en omstreken.

Efficiënt systeem

Er zijn verschillende types warmtepompen die u bovendien kunt combineren met verschillende systemen om de warmte in uw woning optimaal te verspreiden. Elk type warmtepomp heeft zijn voor- en nadelen, en het kiezen van de ideale warmtepomp is dan ook niet eenvoudig. Een van de belangrijkste factoren bij de keuze van uw warmtepomp is het rendement. Verder is ook de kostprijs een niet te onderschatten element bij de keuze van uw pomp. Die prijs is afhankelijk van tal van factoren zoals het type pomp en systeem van verwarming.

In combinatie met zonnecollectoren

Gaat u voor een uiterst hoog rendement? Dan is een combinatie met zonne-energie uit zonnecollectoren aan te raden. In de zomer kunnen deze zonnecollectoren gebruikt worden om het grondwater onder uw huis of gebouw op te warmen. In de winter kan uw gebouw dan via een warmtepomp zeer efficiënt verwarmd worden. Deze combinatie is tegelijkertijd milieuvriendelijk én bespaart flink op uw energiefactuur.

Wenst u meer advies over warmtepompen of eventueel een vrijblijvende offerte? Contacteer Debrabandere Jo uit Ingelmunster via de contactpagina, en wij helpen u met veel plezier verder.