Nood aan een vakman?
Contacteer ons vandaag nog.

0475 95 42 60 0475 95 42 60
Meer Info

De expert voor uw verwarming installatie

Debrabandere Jo - Verwarming

Nood aan een vakman die uw verwarming installatie in Ingelmunster plaatst? Of wenst u herstellingen te laten uitvoeren aan uw huidige installatie? Dat doet Debrabandere Jo met veel plezier voor u.

Installatie voor gas, mazout en olie

Debrabandere Jo is u graag van dienst voor alle soorten van installaties, dit zowel voor gas, mazout en olie. We nemen zowel de montage van radiators in alle mogelijke formaten en de zorgvuldige installatie van ketels voor onze rekening. Dient uw oude installatie afgebroken te worden? Ook dit is geen enkel probleem voor ons.

Voor renovatie en nieuwbouw

Van centrale verwarming tot vloer- en muurverwarming, Debrabandere Jo in Ingelmunster kan het allemaal. Verder zijn we bijzonder onderlegd in de hoogtechnische kant van verwarming installaties, zoals: het plaatsen van de nodige leidingen en het isoleren van buizen, leidingnetwerk collectors aansluiten, … Ons dienstenpakket is zowel geschikt voor renovatie als nieuwbouw, waarbij we een nauwkeurige expertise aan de dag leggen voor de energiezuinige ATAG-ketels. Daarnaast is het zeker mogelijk om andere hoogwaardige ketels te laten installeren door ons.

Dient er een reparatie te gebeuren aan uw verwarmingsinstallatie? Onze dienst voor onderhoud en herstellingen staat elke werkdag voor u klaar. Meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan vandaag nog even contact met ons op.