Nood aan een vakman?
Contacteer ons vandaag nog.

0475 95 42 60 0475 95 42 60
Meer Info

Snelle service voor ontstoppingen

Debrabandere Jo - Ontstoppingen

Als expert in sanitair komt Debrabandere Jo steeds snel ter plaatse voor uw ontstopping in Ingelmunster en omstreken. Ontdek op deze pagina hoe we te werk gaan.

Ontstoppingsdienst

Blijft het afwaswater in uw gootsteen staan? Functioneert uw wc niet meer naar behoren? Of weigert uw afwasmachine dienst? Dan is er waarschijnlijk een leiding verstopt. En dat is heel vervelend, want dan pas beseft u hoe vaak u die afvoer eigenlijk nodig heeft. Bovendien brengt een verstopping vaak geurhinder met zich mee. Van leidingen, toiletten, afvoeren, bad, lavabo, … Debrabandere Jo ontstopt het allemaal, en dit op een snelle en efficiënte wijze.

Hoe gaan we te werk?

Voor smalle leidingen, zoals die in uw keuken of badkamer, gebruikt Debrabandere Jo uit Ingelmunster meestal mechanische veren. De veren worden in de buis gedraaid en op die manier wordt de verstopping weer losgemaakt. Nadien wordt alles gespoeld. Bredere afvoerleidingen pakken we aan met hogedrukreinigers. Zo maken we uw buizen helemaal schoon.

Breng ons op de hoogte

Heeft u dringend nood aan een vakman om uw leidingen te onstoppen? Neem dan zeker even contact met ons op en vertel ons over uw probleem. Debrabandere Jo biedt u graag alle hulp voor een snelle ontstopping.